U bent niet ingelogd
Log in | Registreer
Programma's
Winkelwagen (0)

Finitor
Zelfstandig meet- en rekensysteem voor topografische kaartvervaardiging. De meetgegevens komen uit gecodeerde tachymetrische of GPS-opname.
De kaart heeft een dxf-formaat. Finitor heeft diverse functionaliteiten om meetgegevens en coördinaatbestanden te bewerken.
Voor meer informatie zie hier.
€ 450,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
Tactio
Tactio is een programma om met de Leica tachymeter TCRP1200 serie automatisch een profiel te meten. Een profiel oftewel doorsnedelijn is de buitenrand van een vlakke snijding door een object. De geautomatiseerde waarnemingen worden geregistreerd met zelfstandige toevoeging van een lijncodering volgens het systeem Finitor. De verwerking van de waarnemingen tot een 3D tekening kan in Finitor, maar ook in een ander programma. Het resultaat is een DXF bestand.
Voor meer informatie zie hier. Neem kontakt op voor een licentie.
Aantal: Bestellen
3D-Transformatie
Het programma zoekt naar de best passende 3D-transformatie van een coördinaatstelsel naar een ander coördinaatstelsel. Zo kan een lokaal gemeten tachymetrische grondslag naar RD gebracht worden. De corresponderende coördinaatpunten staan in twee afzonderlijke tekstbestanden met een door komma's gescheiden regelindeling.
De transformatie wordt uitgevoerd door de methode van de kleinste kwadraten toe te passen op corresponderende puntnummers in beide bestanden. De niet corresponderende puntnummers volgen dezelfde transformatie. Het te transformeren bestand wordt niet vervormd of verschaald.
€ 10,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
Regressie
Het programma zoekt naar de best passende rechte lijn (of cirkel, bol, vlak) door coördinaatpunten via de methode van de kleinste kwadraten.
De coördinaatpunten staan in een tekstbestand met een door komma's gescheiden regelindeling. De definitie van de lijn en de afstandjes naar de coördinaatpunten worden vermeld in een bestand.
€ 10,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
Naburige waarden
Het programma zoekt in een tekstbestand (coördinaatbestand) naar xy-coördinaatpunten die op een opgegeven afstand van elkaar liggen.
De tekstregels hebben een door komma's gescheiden indeling. De gevonden punten worden gemarkeerd en kunnen naar een apart bestand geschreven worden om een overzicht te krijgen.
Het programma is bedoeld om de per abuis dubbel vermelde punten of de punten met een verkeerde nummering op te sporen.
€ 10,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
Snijpunt
Het programma berekent het snijpunt van twee rechten door coördinaatpunten in een bestand.
Als de rechten niet in een vlak liggen wordt het punt bepaald dat de kortste afstand tot de rechten heeft. Het resultaat wordt direct weergegeven en kan toegevoegd worden aan de bestaande coördinaatpunten, de puntenverzameling.
€ 0,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
TCO-COO
Het programma converteert een tco-bestand naar een coo-bestand en andersom.
Het is bedoeld om het regelformaat bij de uitwisseling tussen Finitor en een ander programma automatisch aan te passen.
€ 0,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
COO-vernummeren
Het programma vernummert de puntnummers in een tekstbestand met een door komma's gescheiden regelindeling. Het doel is een nieuwe puntnummerserie te krijgen om overlap te vermijden.
€ 0,00
Bestellen
Aantal: Bestellen
Kolommen Verwisselen
€ 0,00
Bestellen
Aantal: Bestellen