Produktinformatie
Mogelijkheden
Download demo

Finitor is een landmeetkundig pakket dat dient ter vervaardiging van een nauwkeurige plattegrond.
Het is een totaalproduct van opnamesysteem en verwerkingsprogramma.

Het opnamesysteem bestaat uit het meten van terreinpunten door middel van een tachymeter of GPS ontvanger. Tegelijkertijd wordt bij elk gemeten punt informatie toegevoegd die op de kaart moet worden afgebeeld.

Omdat het meten onder ongunstige omstandigheden in weer en wind moet doorgaan, is efficiënt werken erg belangrijk. Bij het ontwikkelen van Finitor is daarom vooral gelet op eenvoud en bedieningsgemak. Het systeem is het resultaat van 20 jaar ervaring en zoeken naar een optimale werkwijze. Tachymetrische grondslagmeting, detailmeting en waterpassing kunnen in één gang uitgevoerd worden. Het toevoegen van informatie gebeurt door de opgave van een eenvoudige code. Door de code kan het verwerkingsprogramma het totaal van detailpunten samenstellen tot een plattegrond. De bediening van het verwerkingsprogramma is dermate eenvoudig dat ook niet-landmeters het kunnen gebruiken. Er is sluitende automatische controle op zowel fouten tegen de opnameprocedure als op tikfouten. Het eindproduct bestaat uit overzichtelijke tekeningen in dxf-formaat voor gebruik in de meeste CADprogramma's.

Finitor is ontwikkeld door Basten Software. Door intern gebruik is het geëvolueerd tot de beste oplossing voor kaartvervaardiging. Deze oplossing is nu ook beschikbaar voor andere landmeetkundige bureaus, aannemers, architecten, enz.

Licentievoorwaarde

Een licentie voor het gebruik van het programma geldt per vestigingsadres van uw bedrijf ongeacht het aantal computers waarop het programma gebruikt wordt. Installatie op een laptop voor gebruik in het veld is eveneens toegestaan.